Hoppa till sidans innehåll

Flygande Reportern - 981018Åh vad härligt med en ny säsong. Svettdoften ligger tät i Hjortbergshallen på söndagarna, det jobbas och stånkas, finlir blandas med mindre skönt spel. Alla ger järnet, kort sagt: Mölle är i gång igen.

Denna säsong ser vi fram emot utav flera anledningar. Vi har intensifierat vår träning på söndagar och kör stenhårt i två timmar. Vi har två viktiga turneringar att spela; Vinbergskorpen och Micro Cup. Vi har ett nytt matchställ och nya fräscha träningsoveraller. (ett stort tack till styrelsen som har genomfört detta till full belåtenhet). Mölle IBK:s målsättning och ambition är att vinna de två turneringar som vi deltager i. Allt annat än vinst skulle räknas som en besvikelse och en stor motgång.

Matchandet har börjat med blandat resultat. Ni som hänger med på vår hemsida, (tack för den Stefan förresten!) har ju uppmärksammat att vi har spelat några matcher allaredan. Lite blandat resultat har det blivit.

Vår första match var en träningsmatch mot Spritan på bortaplan, förlust med 5-4. En match som Mölle aldrig riktigt kom in i. Underlaget spelade nog också en viss roll i det hela samt att ingen kom upp till riktigt den nivå vi är vana att se.

Höstens andra batalj blev vår första tävlingsmatch för säsongen. Vinbergskorpen och Norregård var det som gällde. En match som Mölle, enligt min mening, dominerade från första sekund. Slutresultatet kunde skrivas till 4-2 och vi fick den start på Korpspelandet som vi behövde. Ett stabilt spel där Martin Nilsson glänste lite utöver det vanliga och därför belönas med omgångens "röda plupp".

Micro cup inleddes söndagen den 25/10 med spel mot Fagerdala. Ett möte som vi i Mölle såg fram emot med både entusiasm och försiktighet. Vi visste inget om Fagerdala och de såg väldigt hungriga ut när vi såg dem. Men farhågorna besannades inte och Mölle kunde fullständigt utklassa motståndet. I halvtid stod det 3-0 och i andra perioden kunde slutresultatet slutligen skrivas till 7-1. Fagerdalas tröstmål tillkom på straff. En straff som väl var det enda tvivelaktiga domslutet av en annars strålande domare, Johan Lindström.

Bakåt var det mycket stabilt och båda backparen spelade säkert och släppte inte fram motståndaranfallet någonting. Framåt kunde vi äntligen göra mål och det var Per-Inge som tog initiativet och därför får omgångens "röda plupp".

Den flygande reportern återkommer med jämna mellanrum och rapporterar om Mölles förehavande.

Tänk på följande: "För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion." Spela innebandy!!

Den flygande reportern

Uppdaterad: 28 OKT 2013 19:28 Skribent: Stefan Amour

facebook


 Ditec 

 

 

 


Carlsberg Sverige_RBG


  

 

  

Etik IT

 

 

 

  

  


 

fbgföreningsråd

GekåsUllared_cmyk

Jm


filpro_logo_315x140-300x133

ad

Postadress:
Falkenbergs IBK - Innebandy
Bacchus väg 5
31177 Falkenberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link