Hoppa till sidans innehåll

Flygande Reportern - 981101Den flygande reportern rapporterar för Mölles räkning.

Två matcher är oredovisade för den stora allmänheten. Två matcher med mycket gemensamt och samtidigt så mycket olika. Låt mig förklara. På förhand var Mölle skyhöga favoriter, den första matchen mot Fagerdala hade ju slutat 7-1 med mersmak till de gula eleganterna. Så naturligtvis skulle Fagerdala krossas även på bortaplan. I den andra matchen, den mot Micro var även där Mölle storfavoriter då t ex Rainrockers hade slagit Micro med 7-1. Nåväl, två matcher som slutade med lite konstiga resultat.

I Slöinges idrottshall utspelades den första bataljen. Vi var tyvärr ganska säkra på förhand att vi skulle vinna och det fick vi naturligtvis äta upp…

I en mycket dålig match från Mölles sida gav vi bort en poäng, slutresultat 5-5. Då hade ledningen skiftat ett par gånger. Vi tog kommandot med 2-0 i första delen men Fagerdala reducerade och kvitterade innan slutsignalen hade gått för första delen. Efter det tog motståndarna över och gjorde snabbt och alldeles för lätt 4-2. Vi tog tag i det lite bättre efter det och kunde gå till 5-4 i en mycket svängig tillställning. Men som det ofta går i sådana här matcher kunde Fagerdala kvittera med 30 sekunder kvar på en inövad frislagsvariant. Suck…

Den matchens "röda plupp" (om det nu fanns någon plupp att dela ut) måste gå till Jonny, som väl var den ende som skötte sig något så när.

Veckans andra holmgång skulle vi också vinna, men nu var vi inte lika säkra på vår kapacitet längre. Lyckligtvis kunde alla nervtrådar knytas upp ganska omgående då Micro blev totalt utspelat av ett revanschsuget Mölle. När den utmärkte domaren hade blåst för första periodens slut, stod det förkrossande 11-2 på resultattavlan. Man kan nog inte säga mycket mer än att Mölle var vida överlägset sina yngre motståndare. Slutresultatet kunde till slut skrivas 17-6, (och inte 16-7 som tyvärr felaktigt kablades ut på vår hemsida de första dagarna). Matchens "röda plupp" går till Per-Inge som verkligen visade upp det målsinne vi hade behövt mot Fagerdala.

Alltså ännu en vecka förfluten med Mölles härliga innebandygäng, nästa uppgift blir korpen och Årstad på söndag. Lycka till Mölle!!

Bollen är rund, likaså Du om du inte spelar innebandy!! (eller går på viktväktarna…)

Den flygande reportern

Uppdaterad: 28 OKT 2013 19:28 Skribent: Stefan Amour

 Facebook

  

 

 Ditec

Etik IT

 


 

Gekås 

 

 

 

  

Carlsberg Sverige_RBG

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Östras Bröd 

 

Martins Plattsättning 

Postadress:
Falkenbergs IBK - Innebandy
Bacchus väg 5
31177 Falkenberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link