SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Falkenbergs Innebandyklubb

Vårsäsongen är slut - Niklas stod som vinnare!
2023-04-24 08:50
Vårens vinnare - Niklas Portelbäck

En häftig vårsäsong för Falkboysen är över. Vi har under våren på söndagskvällarna varit totalt 45 olika personer som tampats i 3x20 varje gång. Totalt blev det 14 träningar med i genomsnitt 22 lirare på plats. Grymt tack till alla som kommit varje söndag. 

 

Vi har ju såklart en poängliga också. Förra säsongen föll Niklas Portelbäck på målsnöret då Gunnarsson tog hem det istället. Men denna säsong fick Niklas revansch, och det med besked! Med ett poängsnitt på 2,83 och total målskillnad på +50 var det till slut ingen som kunde hota Niklas. 12 framträdande varav 11 vinster är respekt!!

 

STORT GRATTIS Niklas, du är en väldigt värdig vinnare av poängligan våren 2023. Det var desto jämnare runt silverplatsen. Niklas Andersson knep den precis före Per-Inge och Gripse. Stort grattis till alla på pallen.

 

Du hittar hela vårens poängliga >> här <<.

 

Nu tar vi lite välförtjänt sommarledighet, jobbar på med sommarträningen och ses igen första söndagen i september. 

 

Tack för i vår och trevlig sommar!

Dags att springa bort julmaten
2023-01-03 09:39

Söndagen den 8/1 kör vi igång igen för Herrar Motion! 

 

Ny säsong, ny poängliga, nya möjligheter....

Vilken match, vilket slut, vilken serie, vilken raffinerad avslutning...
2022-12-19 17:19

Inför söndagkvällens sista match för året hade fem spelare chansen att ta hem poängligan för hösten 2022. Andreas Löfman och Jakob Petersen föll bort redan innan lottning då de tyvärr inte kunde närvara.

Kvar var då Nicke Pbäck, Mattias Larsson och Magnus Gunnarsson.

Efter en spännande lottning kunde vi konstatera att Mattias tyvärr inte hade chans på vinst och det skulle stå mellan Nicke och Gunnarsson.

 

 
Våra sponsorer